Your search results

Het Park

Wat voor park?

Parc Beaugarde is een recreatiepark voorzien van zowel huur- al koopchalets. Dit betreffen chalets die het hele seizoen bewoonbaar zijn. Het park focust zich op natuur, rust en ruimte. We doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Waar ligt het park?

Recreatiepark Beaugarde is gelegen nabij het centrum van Culemborg en ongeveer 20 kilometer van Utrecht. De snelweg is precies op de juiste afstand verwijderd van het park. Dichtbij genoeg om snel richting de stad te gaan en ver genoeg om er geen geluidshinder van te ontvangen. Het bijzondere aan de ligging van het park is vooral dat u direct van de drukte in de rust terecht komt. Het park zelf is namelijk omringt door veel natuur en wei. Ook op het park is deze landelijke rust en schoonheid terug te vinden. Zo kunt u zich rustig terugtrekken in een omgeving die het thuisgevoel bevorderd.

Voor wie is het park?

Voor mensen die behoefte hebben aan een recreatiewoning vlakbij de grote stad, voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woonruimte en voor mensen die zich eens lekker willen terugtrekken om bijvoorbeeld te vissen.

Hoe is het park ontstaan?

Voor dit verhaal nemen we u mee terug in de tijd naar de jaren 70. Aan het einde van dit decennia is de A2 aangelegd. Om de wegen te ondersteunen en op te hogen, is er veel zand afgegraven. Hierdoor zijn er meerdere kanalen ontstaan die uitmonden in één groot wateroppervlak. Door deze kunstmatige ‘oase’ ontstond al gauw een mooi stukje ecosysteem. Mensen vonden dit plekje en begonnen een camping: ‘De Welborn’. Gasten kwamen hier vooral met hun tentjes en caravans naartoe om in de zomermaanden te recreëren rond de natuurvijver. In de loop der jaren is er goed geïnvesteerd om deze camping om te toveren tot een recreatiepark met klasse genaamd Parc Beaugarde.

Compare Listings